020 504 20 20

Ik zoek een baan als professional

De mooiste banen als professional in een non-profitorganisatie!

De uitdagingen in de non-profit sector zijn groot én de rol van professionals in deze organisaties is cruciaal. FunktieMediair helpt non-profitorganisaties daarom bij het zoeken naar geschikte professionals.

Onze ervaren consultants zijn experts in het speuren naar geschikte kandidaten, die deze uitdaging aankunnen en aandurven. Misschien zijn we wel op zoek naar jou?

In onze zoektocht richten we ons specifiek op leidinggevenden variërend van teamleider tot lid van het MT en managers van de professionele staf. 

En omdat FunktieMediair voor eerlijkheid en transparantie staat, pakken we dat anders dan gebruikelijk aan. We hanteren geen fee dat afhankelijk is van jouw salaris maar rekenen een vast tarief voor onze werving en selectie aan de opdrachtgever. We hebben daardoor geen belang bij de hoogte van jouw salaris. Dat vinden we eerlijker.

We gaan voor een perfect match en maken een gedegen analyse van de vacature. We kijken naar de functie, het team, de opdracht, de omgeving, de cultuur en andere relevante aspecten. Belangrijke informatie voor jou.

We willen je goed leren kennen om te achterhalen wat bij je past. Het gaat immers om jouw toekomst, die staat centraal.

Als we je voor een functie voordragen bieden we je een online assessment aan. Het resultaat daarvan geeft een helder beeld van jouw persoonlijkheid en competenties, maar ook of de functie bij jou past. Sowieso is dit een waardevol document. We vragen je ook om een korte videopresentatie van jezelf te maken. Uiteraard helpen we je daarbij!

De functiebeschrijving, het rapport, de video, jouw CV (LinkedIn) en de toelichting van onze adviseur vormen een mooie basis voor jouw oriëntatie en voorbereiding op het gesprek bij de potentiële werkgever. 

Tijdens het hele proces zijn we betrokken en helpen we je  om uiteindelijk een weloverwogen besluit te kunnen nemen. 

Wil je een vliegende start maken? Dan kan een aanvullend ontwikkelassessment je helpen. Dit assessment geeft je een duidelijk beeld van jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten en potentieel. Mooie uitgangspunten voor een succesvolle onboarding en start van jouw professionele ontwikkeling. We streven immers naar een duurzame relatie tussen jou en jouw werkgever. 

Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures op onze website?

Neem dan snel contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen.

020 504 20 20

[email protected]

Interesse?
Neem contact op!

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Opdrachtgevers