020 504 20 20

Ik zoek een professional

FunktieMediair als partner voor Werving & Selectie

De ervaren consultants van FunktieMediair zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor non-profitorganisaties.

Het speur- en selectiewerk richt zich specifiek op leidinggevenden variërend van teamleider tot lid van het MT en managers van de professionele staf. Daar hebben we veel ervaring mee.

Voor FunktieMediair zijn eerlijkheid en transparantie belangrijke waarden. Hier staan we voor. We pakken het daarom anders aan en hanteren een vast tarief van
€ 9.999,– exclusief btw.

Dat betekent geen fee gerelateerd aan de hoogte van het salaris van de kandidaat. Geen belang van FunktieMediair bij deze afspraken. Maar een vast tarief. Dat vinden we eerlijker.

Wat kun je verwachten voor dat tarief?  Allereerst wordt er een gedegen analyse gemaakt. We kijken naar de functie, het team, de opdracht, de omgeving, de cultuur, en andere relevante aspecten.  Vervolgens stellen we een plan op hoe we de juiste kandidaat kunnen vinden en gaan wij op zoek.

Van alle door ons geselecteerde kandidaten leveren we een online-assessment rapport aan. Hierin wordt een beeld van de persoonlijkheid en competenties gegeven. Tevens ontvang je het CV, een videopresentatie van de kandidaat en het advies van de adviseur. Waardevolle informatie die zeker gaat helpen bij het voeren van de gesprekken met de kandidaten en het nemen van een besluit.

FunktieMediair is bij het hele werving- & selectieproces betrokken en helpt natuurlijk met het maken van een weloverwogen keuze.

Mocht je daarnaast benieuwd zijn naar het potentieel van de kandidaat op termijn, de ontwikkelpunten en de beste manier van onboarding dan kan een aanvullende ontwikkelassessment worden toegevoegd.

Spreekt deze duidelijke en transparante werkwijze je aan? Neem dan contact met ons op. FunktieMediair staat met plezier voor je klaar!

020 504 20 20

[email protected]

Interesse?
Neem contact op!

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Opdrachtgevers